Počeo je NAJOPASNIJI astrološki period u oktobru: Samo JEDAN ZNAK će imati SREĆE, A OSTALI…
Najopasniji period u ovom mjesecu je počeo 14. i završava se 28. oktobra.

Slijedi nam koridor jesenjeg pomračenja koji će da doneese neobična, mistična i ne tako lijepa dešavanja. Obavljanje važnih događaja treba da se odloži, a naročito donošenje bitnih odluka. Ipak, jedan znak horoskopa će i te kako da ima sreće.

Riječ je o osobama koje su rođene u znaku Bika. Za razliku od ostalih, ovo će biti trenutak u kom ćete moći da ostvarite svoj cilj.

To znači da ćete napraviti uspeh na svim poljima, a biće lepih iznenađenja kada je ljubav u pitanju. Zvijezde vas savetuju da samo jedno preskočite – ozbiljne razgovore sa partnerom. Naglašene emocije mogu da vas dovedu do ozbiljnog sukoba. Izbjegavajte da dokažete da ste u pravu.

Ako ste se prethodno posvađali sa voljenom osobom i niste u najboljim odnosima, imaćete priliku da sve promenite. Vaša veza će biti na važnom testu. Sudbina će vam pružiti priliku da se isprave greške iz prošlosti. Takođe, ovo će biti dani kada će vam se dogoditi nešto što ni u najluđim snovima ne biste mogli da zamislite.

Savjet za ostale znake horoskopa

Otklonite negativne misli i fokusirajte se na pozitivno. Ukoliko se konstantno osvrćete na ono što vam ne ide u prilog, do kraja mjeseca važiće parola “povuci – potegni”. Ne plašite se promena. Naprotiv, prihvatite ih hrabro.