Prija zakazala JOŠ JEDAN koncert, tim povodom se oglasila hrvatska pjevačica: Aleksandra joj odmah odgovorila
Imale kratku prepisku na društvenoj mreži Instagram

Mlada i veoma uspješna pjevačica Aleksandra Prijović, prethodne tri noći održala je spektakularne koncerte u Sarajevu, u Zetri.

Muzičku turneju “Od istoka do zapada” započela je koncertima u Beogradu, kada je, takođe tri noći zaredom, napunila Arenu do posljednjeg mjesta i publici priredila spektakl za pamćenje.

To je učinilo da se ljudi još više zainteresuju i požele da vide šta se to događa na Prijinim koncertima, zbog čega je Aleksandra zakazala još jedan koncert u Bosni i Hercegovini, ovog puta u Tuzli.

Prvi je već bio zakazan za 22. decembar, a kako je on rasprodat, zvezda je odlučila da bosanskoj publici pjeva i 23. decembra.

– Hvala Tuzla! Vidimo se i 23.12. – napisala je Aleksandra Prijović u objavi na Instagramu, ispod koje su uslijedili brojni komentari.

37146629310587502255578948503156181536192417n-830x0

Hrvatska zvijezda Jelena Rozga joj je među prvima komentarisala objavu i ostavila belo srce, a Prija joj je odgovorila na isti način.

Osim njenog, uslijedili su brojni drugi komentari, gdje su fanovi pisali Aleksandri mesta u kojima žele da je čuju, a jedan se čak i našalio: “Kako te je krenulo, ti do marta nećeš kući”.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović održaće i pet koncerata u Areni Zagreb, koji su već gotovo skroz rasprodati.

Tim potezom Prija je postavila rekord, što je podiglo veliku prašinu u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)