RADILA SAM KAO DADILJA DJECE BOGATAŠA: Jednu stvar nisam mogla da zamislim ni u NAJLUĐEM SNU, ovo je moje iskustvo
Semi Vilijams stigla je u SAD iz rodne Kanade 2021. godine, s planom da tamo provede par mjeseci kao dadilja. Ali, nije ni slutila da će se njen život pretvoriti u oazu luksuza. Više od dvije godine radila je kao dadilja za djecu milijardera.

Semi je radila kao takozvana “Au pair” dadilja koja radi i živi kao deo porodice domaćina, i obično preuzima brigu o djeci i obavlja neke poslove po kući. Radi se o bogatim njujorškim porodicama koje svako malo idu na luksuzne destinacije, i to samo privatnim avionima.

Ova 24-godišnjakinja se tako našla usred luksuznog života, te je letjela privatnim avionima, a vikende provodila na njihovoj privatnoj jahti.

– Dvije nedjelje proveli smo u Londonu i Parizu, a onda bismo išli u Majami, Njujork. Svuda smo išli – objasnila je na mrežama.

Prvo je mislila da će taj posao raditi tek dva mjeseca, ali sve zajedno se pretvorilo u avanturu kakva joj se jako svidjela.

– Mogu reći da je to bilo najbolje iskustvo u mom životu – prisjetila se Semi.

Sada je kući u Kanadi i planira da se uskoro opet vrati u SAD i pronađe sličan posao.

Semi je svojim prisustvom na društvenim mrežama kao dadilja stekla više od 30 hiljada pratilaca na TikToku. Njen uobičajeni dan na poslu započeo bi pripremanjem djece za školu, vježbanjem u njihovoj kućnoj teretani i odlaskom u kupovinu.

Kako su njeni domaćini imali ličnog kuvara, bila je potpuno oslobođena od rada u kuhinji. Uvečer bi vodila djecu na njihove vannastavne aktivnosti ili bi se opuštala u porodičnom domu.

– Da mi je neko prije dvije godine rekao da ću završiti kao dadilja u Americi nešto više od dvije godine, i da ću obići sva ova najluksuznija mjesta, nikad mu ne bih vjerovala – zaključila je Semi.

(Blic žena)