Region u suzama radi tužne priče: Moram svaki dan da zadovoljavam gazdaricu od 60 godina da me ne izbaci jer nemam novca nikako! “Od ovog mi muka…”

Kada se pogledaju mediji, možemo od njih da saznamo razne vijesti i ispovjesti koje se dešavaju na portalima i svuda oko nas. Jako puno je priča koje privlače veliku pažnju i o tome se često govori jako često.

Danas za vas imamo jednu jako zanimljivu priču koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim kada vidite o čemu se tačno ovdje radi. Naime ispovjest ovog mladića je sve natjerala suze na oči. Počeo je da studira u jednom gradu i to daleko od porodične kuće. Pošto nije u dobrom materijalnom situacijom ljudi nemaju novca da mu pomognu i morao je da pronađe posao.

On je uspio da pronađe smještaj kod neke starice koja ima 63 godine. On je plaćao kiriju i davao je nešto novca da isplati režije. Ali jednog dana tuga je stigla dobio je otkaz pa je morao da razmišlja kako da nastavi da isplati sve. Došao je kod starice i otvoreno rekao da mu je loše i da posla nema a ona mu je rekla da može sve da plati na drugi način.

Njegova najveća želja je bila da završi fakultet i pomogne porodicu i radi toga pristaje na njegovu ponudu. Radilo se o tom da je svaki dan morao da zadovoljava staricu a nije morao da plaća kiriju. Onda je stigao najgori period kada je ona tu dolazila kada god je htjela bez da je imao ikako privatnost.