Reporteka CNN-a javljala se uživo kad je počeo veliki raketni napad
NOVINARKA CNN-a bila je nedaleko od izraelske granice s Gazom kad je počeo raketni napad.

“Glavna međunarodna dopisnica CNN-a Clarissa Ward i njen tim morali su se skloniti nakon što su rakete ispaljene iznad njih duž granice Izraela i Gaze.

Oni su na tom mjestu izvještavali o posljedicama napada izvedenih duž granice kada su iznad svojih glava čuli tešku raketnu vatru. Tim je zatim nastavio trčati i spustio se na tlo u obližnjem jarku”, piše CNN na snimci objavljenoj jučer.

Kad se situacija smirila, reporterka je kazala kako se nalaze na cesti gdje je bio jedan od upada hamasovaca na teritorij Izraela. Kako je ispričala, tu su hamasovci oteli veći broj civila. Na snimci se mogu vidjeti spaljeni automobili, a tu je i jedan izrešetan terenac Hamasa.

 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));