RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA DAO PROGNOZU ZA OKTOBAR: Evo koga čeka veliki uspjeh, a koga totalni fijasko
Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje ove jeseni prema prognozama čuvenog astrologa.

Ukoliko vas zanima kako će izgledati oktobar na pravom ste mjestu, jer je poznati ruski astrolog Pavel Globa dao je detaljnu mjesečnu prognozu za sve horokopske znake.

Ovan

U prvoj polovini mjeseca Ovan bi trebalo da krene u nove projekte, a da sve stare važne zadatke završi do sredine mjeseca, kako bi ostao uspješan i u narednoj godini. Krajem mjeseca fokusirajte se na porodicu – voljenima će biti potrebni vaša podrška i pomoć.

Bik

Bolje je da ovog oktobra ne preduzimate rizične poslove, sačekajte novembar. Neophodno je da odredite prioritete na poslu – vaše kolege počele su možda da budu drske i da vas krive za sve ono što ne valja, a bez razloga. Ono što je važno da se ovog mjeseca oslobodite repova prošlosti koji vas koče u napretku.

Blizanci

Ovo je mjesec gdje će vam sudbina biti vrlo naklonjena. Dobićete priliku da zaradite veliki novac ili ostvarite veliki san. U posljednjim danima mjeseca ne bi trebalo da se naprežete – aktivnost vam neće donijeti uspjeh, bolje je da se opustite i date sebi priliku da se odmorite.

Rak

Ako ste ranije imali neke zdravstvene probleme, važno je da posjetite ljekara i posvetite se liječenju i ozdravljenju. Zvijezde vam poručuju da se suzdržite od rješavanja važnih poslovnih i ličnih pitanja ovog mjeseca. Ovaj oktobar neće biti pretjerano dobar, osim za kreativne pripadnike znaka – imaće pregršt inspiracije.

Lav

Lavovi su još jedni od srećnika u oktobru mjesecu. Oni će moći da realizuju vrlo zahtjevne ciljeve i postignu sjajne rezultate. Ali, s druge strane ovo će biti i mesec u kome ćete biti prinuđeni da preuzmete odgovornost u potpunosti, te da se snađete bez tuđe pomoći.

Djevica

Oktobar će biti period u kome ćete morati da podvučete crtu – da završite sve započeto, procijenite rezultate učinjenog i napravite planove za budućnost. Nedovršeni poslovi mogli bi da postanu prepreka koja neće dozvoliti Djevicama da napreduju. Savjetuje se da radite u timu, a ne da se izdvajate iz ekipe – to neće donijeti dobar ishod.

Vaga

Oktobar će biti veoma dobar mjesec za vas. Svi projekti i poduhvati biće osuđeni na uspeh, a sa finansijama će sve biti u najboljem redu. Takođe, očekuje vas uspjeh kod suprotnog pola.

Škorpija

Nećete biti najsrećniji znak u oktobru, ali će se stvari drastično promeniti posle 20. u mjesecu. To će biti dani u kojima ćete moći da nadoknadite sve propušteno. U oktobru vam se preporučuje da se pomirite sa ljudima sa kojima ste bili u svađu, a nikako ne bi trebalo da pozajmljujete novac od drugih.

Strijelac

Strijelac će u oktobru biti uspješan u papirologiji, odnosno svemu što ima veze sa tim – lako ćete riješiti sve zadatke koje imaju veze sa sudstvom, policijom, zdravstvom i nadležnim organima uopšte. Svi zadaci te prirode rešiće se glatko i brzo. Ovo je dobar period i da započnete nove projekte, ali nemojte se trošiti previše – mogli bi da vas stignu zdravstveni problemi i iscrpljenost.

Jarac

Ovo je mjesec u kome ćete morati da radite napornije nego ikada. Zadaci će se gomilati sa svih strana, a neće biti nikoga da vam pritekne u pomoć. Sve obaveze biće na vašim plećima. Ipak, ovakav tempo rezultiraće dobrim finansijskim mogućnostima.

Vodolija

Ovo će biti povoljan i uspješan mjesec za vas. Što ste aktivniji i produktivniji, više vas uspeha čeka. Sredina jeseni biće najbolji period godine za vas. Usamljenim Vodolijama savjetuje se da bolje pogledaju oko sebe – osoba koja bi mogla da im se dopadne nalazi se među kolegama ili poznanicama u bliskoj okolini.

Riba

Najuspješniji period čeka vas od druge polovine oktobra, pa pričekajte ove dane za sve važne zadatke. Ako se ne plašite teškog i napornog posla, očekujte i mogućnost da zaradite veoma puno novca. Njegujte dobre odnose sa drugima – to će vam u oktobru donijeti puno sreće i uspjeha. Takođe, ne krivite druge za sopstvene neuspjehe – to vam ništa dobro neće donijeti, prenosi Luftika.rs