RUSKI ASTROLOZI TVRDE: Ovaj znak će do kraja septembra plivati u novcu
Poznata ruska astrološkinja Tamara Globa, kao i njena koleginica Vasilisa Volodina, navele su jedan znak kao onaj koji će do kraja septembra, odnosno narednih 15-ak dana profitirati, bar kada je riječ o finansijama i napretku u karijeri

Globa i Volodina kao glavnog srećnika u posljednjim danima ljeta izdvojile su – ovna.

Tamara je istakla da bi ovan u vrlo bliskoj budućnosti mogao da dobije značajnu povišicu na poslu. Ona je takođe savjetovala da ukoliko su oklijevali, sada definitivno obav razgovor sa nadređenim i zatražite povećanje plate ili bar bonus.- Zvijezde su vam trenutno naklonjene, iskoristite to! -poručila je. Ova astrološkinja vjeruje da će im rukovodioci izaći u susret, a ovo je odličan trenutak i da porade na svojim poslovnim ciljevima, te da u kompaniji iznesu svoje ideje i prijedloge.Trenutno je veoma plodno vrijeme za ovna – mnogo projekata i ciljeva ima priliku da bude ostvareno, piše „Teleprogramma.pro“.

Dobre poslovne prilike

I Volodina izdvaja ovna kao znak kome će novac doći lako u ruke i bez mnogo muke. Kako je istakla, lako će im doći nove poslovne prilike, koje sa sobom nose veliku šansu za zaradu, daleko veću nego onu kojom sada raspolažu.

Ona savjetuje Ovnovima da zapnu na novom poslu i u vezi novog projekta – svaki trud će se isplatiti.

Dodala je da će ovnovi imati toliko sreće sa parama, da bi lako mogli da kupe i dobitnu srećku. Novac će im dolaziti sa različitih strana i na neočekivane načine.

Volodina je naglasila i da će strijelci imati mnogo sreće kada je reč o finansijama u septembru.