“SINE, NEMOJ DA SVJEDOČIŠ PROTIV MAME I TATE!” Majka Koste Kecmanovića poslala poruku sinu, preklinje ga da se smiluje na nju i oca!
Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića preko rođake uspjela je da pošalje poruku sinu koji je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Dječak-ubica, Kosta Kecmanović, 3. maja zavio je Srbiju u crno kada je u OŠ ”Vladislav Ribnikar” izvršio masovno ubistvo i surovo usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. Nakon stravičnog krvavog pira, nezapamćenog zločina, smješten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Protiv njegovih roditelja, Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović podignute su optužnice. Vladimir Kecmanović se sumnjiči da oružje koje je imao u posjedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane Kecmanović pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dječak-ubica izvršio masovno ubistvo.

Nakon što je protiv Kostine majke podignuta optužnica, određena joj je mjera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svjedokom K.K., te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mjera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Kako sina više ne može da vidi, Miljana Kecmanović je našla način da komunicira sa njim. Naime, kako Republika saznaje ona je preko rođake poslala poruku Kosti.

– Miljana je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je poruku. Molila ga je da ne svedoči protiv nje i Vladimira. Poručila mu je da misli na sestru, koja sada nema nikoga, da misli o njenom daljem životu koji je ionako dovoljno uništen. Nada se da će sin imati u sebi trunku saosećanja bar prema sestri i da neće svedočiti protiv roditelja i strpati ih u zatvor – priča izvor blizak Republici i dodaje:

– Kosta je ćutke saslušao poruku, nije imao nikakvu reakciju, kao da ne čuje šta mu se govori. Niko ne zna šta će se desiti na suđenju, njegova majka nije u strahu ni za sebe ni za muža, brine se za ćerku i za to šta bi moglo da se desi sa njom zbog svega što je Kosta uradio njihovoj porodici – zaključio je izvor.