SKANDALOZNO, ZORAN MARJANOVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Apelacioni sud donio odluku da presudu sačeka na slobodi
Zoranu Marjanoviću odlukom Apelacionog suda u Beogradu danas je ukinut pritvo, saznaje Kurir.

Kako Kurir saznaje, Apelacioni sud koji je odlučivao o žalbi na presudu kojom je osuđe na 40 godina zatvora, još uvijek zvanično nije donio odluku o presudi. Međutim, kako izvor Kurira navodi, ukidanje pritvora praktično znači da će i presuda biti ukinuta.

– Da je presuda potvrđena, jasno je da nekome ko je osuđen na 40 godina pritvor ne bi bio ukinut već bi bio prebačen direktno na izdržavanje kazne. Postoji procedura, odnosno pisanje otpravka presude i kada to bude završeno, za očekivati je da sud potvrdi i da je presuda ukinuta – kaže izvor Kurira.

Podsjetimo, Zoran Marjanović bio je osuđen na maksimalnu kaznu na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. Njegovi advokati žalili su se na ovu presudu.

 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));