SKLANJALI SU GA I ČUVALI OD OČIJU JAVNOSTI: Sin Doris Dragović se pojavio u njenom spotu kao dijete, danas ima 32 godine

Doris Dragović, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica koju je Jugoslavija obožavala, u braku je 33 godine i ima sina Bornu

00:07/01:57Delicious dishes from Eggs & Meat

Doris Dragović i Mario Budimir, započeli su svoju bračnu vezu 1989. godine. Godinu dana kasnije su dobili sina Bornu, koji je bio kruna njihove ljubavi. On im je sin jedinac i danas ima 32 godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

OBJAVU DIJELI DOROTEA BUDIMIR (@DORISDRAGOVIC.OFFICIAL)

Ovo je jedna od njegovih rijetkih slika sa sinom koju je pjevačica objavila na svom Instagramu.

Pjevačica o svojoj porodici jako rijetko govori, a na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa najmilijima želeći da sačuva njihovu privatnost, a čak i kada to uradi, u pitanju budu isključivo fotografije iz njihovih mlađih dana.

Zbog toga javnost još uvijek nije vidjela Doris sa sinom za sve ove godine.

Borna se kao dvogodišnji dječak pojavio u spotu njegove majke za pjesmu “Dajem ti srce”. Danas ima 32 godine i završio je Filozofski fakultet u Splitu. Ne bavi se javnim poslom, te se veoma rijetko pojavljuje na malim ekranima.

S obzirom da se nikad poslije toga nije pojavljivao u medijima kao sin Doris Dragović, imali smo priliku da ga vidimo na YouTube platvormi u kojim priča o filozofiji i filmskom platnu. Tada smo imali priliku da vidimo da je pevačicin sin izrastao u vrlo zgodnog i šarmantnog muškarca koji je posvećen poslu i radi na sebi, pa ga možda i zbog toga svijet reflektora ne zanima.

Doris Dragović, vlasnica jednog od najmoćnijih vokala na prostoru bivše Jugoslavije, godinama unazad se vrlo rijetko pojavljuje u medijima – samo kada ima jasan povod. Već na samom početku karijere bilo je i više neko očigledno o kakvoj umjetnici se radi, ali i zavodnici.

Malo je poznato da je “Doris” nadimak njenog punog imena Dorotea, a da se Dragović ne preziva već trideset tri godine, koliko je u braku sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom.