Snimak iz Palate RS: Pozdravljao Halida Muslimovića i Mileta Kitića iz Dodikovog kabineta
Snimak izvjesnog Milomira Kike Klincova iz Banje Luke pojavio se danas na društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih reakcija zbog činjenice da je sniman u Palati Republike Srpske, odnosno kabinetu predsjednika entiteta Milorada Dodika.

“Još jednom želim da se zahvalim svom predsjedniku Miloradu Dodiku što me danas ugostio. Idemo do kraja da pomognemo našem narodu u Republici Srpskoj. Ja, on i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti ovaj narod na jedan dobar put, put prosperiteta, pomirenja i blagostanja”, navodi se u video poruci koja je snimana u kabinetu predsjednika RS.

“Tragedija je kako je on prošao na kapiji. Mi smo tri puta tražili pismeno sastanak sa predsjednikom i niko se nije udostojio ni da odgovori, a Kiko pravi šou u kabinetu”, napisao je na mreži X Saša Trivić, predsjednik Unije poslodavaca RS.

Pogledajte snimak:

 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));