SUPRUGA SRPSKOG NOGOMETAŠA O BOLESTI SINA: "Imao je samo 5% šanse da preživi"
Ana Rajković, supruga srbijanskog nogometaša Predraga Rajkovića na svom Instagram profilu posvetila je potresne riječi mlađem sinu Tadiji koji je prije godinu dana završio u bolnici.

Tada je dječaku zdravlje bilo ozbiljno narušeno, a Ana je napisala da su doktori davali pet posto šanse da se da se njegovo tijelo izbori s bakterijom.

“Tačno 365 dana od najgore noćne more jedne majke. Koma, sepsa, bakterija ga uništila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5 posto šanse da preživi, ​​vjerovatno je bakterija došla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu.

A ako se probudi, ne očekuj previše, rekli su… Stisnula sam zube i srce, zagrlila tatu što sam jače mogla i šapnula mu da im ne vjerujemo. Iz dana u dan vjerovali smo samo Gospodinu i tebi sine. Mnogi su iskoristili majčinu ‘slabost’, pogriješili su, puno su pogriješili, ali su naučili da dobro uvijek pobjeđuje zlo. Sjećate se što su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše’, poručila je.

U to se vrijeme Ana morala nositi i s izmišljotinama na svoj račun.

“Naš mlađi sin je bio u bolnici i to je ono što nas je moglo emotivno potresti. Zdravstveno stanje sina, a ne gluposti koje neko piše i izmišlja”, komentirala je sada, prenosi Story.hr.