SUTRA JE POMRAČENJE MJESECA I DONOSI NOVAC ZA OVA 4 ZNAKA: Očekuje ih neopisiva sreća
Velike promjene koje će uzrokovati pomračenje Mjeseca u Biku, 28. oktobra osjetiće svi znakovi horoskopa, ali četiri znaka Zodijaka će posebno osjetiti taj uticaj i imaće sudbinska dešavanja.

Ovan

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili će vam neko vratiti dug, ili ćete moći da otplatite neki kredit. Biće rješeno i važno pitanje u sporu sa poslovnim partnerom koje je u vezi sa finansijama, i to u vašu korist. U narednom periodu možete dobiti unapređenje na poslu.

Lav

Pomračenje vam može iznenada donijeti novi status ili poziciju. Ako ste počeli da razvijate poslovni projekat prije dvije godine u ovom periodu, sada ćete dobiti očigledne rezultate, koji će pozitivno uticati na vaše finansije. Promjenu statusa nabolje možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili osobi sa kojom ste u romantičnoj vezi. Vaš ljubavni život će se poboljšati i ako ste slobodni naći ćete uspješnog partnera koji vam u svemu odgovara.

Djevica

U narednom periodu ćete postići poslovni uspjeh. Očekuje vas velika sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem finansijskog stanja zbog povećanja plate ili pravnog spora koji ćete dobiti. Dodatno usavršavanje također vam može povećati novčani priliv. Ako planirate da radite sa nekom stranom firmom, to će vam donijeti veliki uspjeh.

Vaga

Pravićete balans između investicija, kredita, moguće hipoteke ili ćete dobiti nasljedstvo. Vaša braća i sestre mogu biti u teškoj situaciju pa ćete morati da im pomognete finansijski. Što se tiče posla, možda ćete morati da promjenite način rada. Neka lična kriza može vas primorati da preispitate svrhu svog života. Vjerovatno ćete donijeti važnu odluku.

(Najžena)