Sve bi milione dala samo da imam svoje dijete: Sve sija u bogastvu i zlatu ali moja duša je prazna, mene niko ne zove “mama” (FOTO)

Njeno ime je Branka Sovrlić koja ima 63 godina i kada se spomene njeno ime svi znaju da je ona jako poznata na našim prostorima. Zahvaljujući svojoj karijeri je zaradila mnogo novca i u njemu i dan danas uživa a najviše je boli činjenica da se nije mogla ostvariti kao majka.

Ona sa svojim suprugom ima i nekoliko luksuznih stanova po Sarajevu, Beogradu i iamju i restorane ali kako kaže ni ti jedna materijalna stvar nju ne može da usreći jer ona nema svog djeteta.

Sadik Pašić ili kako ga svi zovemo Paja moj suprug i ja smo dosta toga tokom svog života uspjeli da steknemo. Ne mogu da lažem i mi imamo nekoliko miliona ali vjerujte da bi voljela da imama manje ili da sam dobial djecu makar jedno da znam da je to kruna ljubavi. Ovako i ljudi kada kažu nešto ja uvijek kažem prazna sam jer nemam ono najbitnije. Nije nam se dalo u našem savršenom braku u kojem je puno ljubavi i poštovanja da se ostvarimo kao roditelji.

Branka je supruga upoznala tokom jednog nastupa nakon toga su se zaljubili a ubrzo i vjenčali. Oko njihovog braka nikada nije bilo skandala i uvijek su važili za skladan i lijep par po svakom osnovu.