Svi pričaju o PRIJINOM PAPRENO SKUPOM SAKOU – košta kao SAM ĐAVO, a nosi ga i prezgodna HOLIVUDSKA ZVIJEZDA i pogodite kome bolje stoji (FOTO)
Aleksandra Prijović nedavno je održala tri spektakularna koncerta u beogradskoj Areni, a čini se da je to tek početak uspješne regionalne turneje. Naime, folk pjevačica je na iznenađenje hrvatskih medija rasprodala i tri zagrebačke Arene, a zakazala je i četvrti koncert u ovoj hali. Verujemo da će na binu izaći u fenomenalnim izdanjima, baš kao što je to bio slučaj u Beogradu – izabrala je atraktivne, seksi, efektne komade, koji ipak nisu zašli u sferu vulgarnosti.

Nama je za oko posebno zapalo moćno crno odelo dostojno holivudskog crvenog tepiha, koje je nosila i kada je na sceni zapjevala sa Lepom Brenom. 

Riječ je o elegantnom, upadljivom odjelu sa potpisom luksuzne modne kuće Alexander McQueen, sačinjenom od savršeno krojenih svečanih pantalona na crtu sa širokim nogavicama i sakoa koji je zapravo i bio glavna zvijezda ovog autfita.

Sako ima proreze u predjelu struka koji otkrivaju vitku Aleksandrinu liniju, a ukrašen je i nizom svetlucavih, srebrnih kristala, šljokica i resa. Ovaj komad takođe djelimično otkriva leđa i zaista je reč o specifičnom, glam komadu koji je idealan za scenu. Koliko je ekskluzivan najbolje govori činjenica da košta nevjerovatnih 17. 500 dolara!

Odelo stvoreno za privlačenje pažnje

Zanimljivo je da je istu ovu kreaciju u februaru ove godine na Filmskom festivalu u Berlinu nosila i Sidni Svini, jedna od najpopularnijih mladih glumica Holivuda za koju kažu i da je novi seks simbol.

Sidni u crnom odelu na festivalu u Berlinu

Iako je Sidni neosporno prava otmjena ljepotica, moramo priznati da naša Prija izgleda daleko seksepilnije u ovom odjelu – bolje pristaje njenoj figuri i temperamentu i prosto ga je bolje iznijela!