SVI SU BRUJALI O PORIJEKLU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ, A SADA ISPLIVALA ISTINA! Nema više nagađanja, nema laži, SAZNALO SE
Aleksandra Prijović rođena je 22.09.1995. godine, odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli.

Ona je često govorila o svom djetinjstvu i tinejdžerskom periodu koji joj nije po svemu sudeći ostao u lošem sjećanju.

– Okruženje u kom sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga. Stalno su nam govorili grube riječi koje su me povrijeđivale. Tako je bilo i u školi. Djeca su mi govorila da sam ovakva ili onakva. Bila sam mala i to me je baš boljelo. Svi su se međusobno družili, samo sam ja imala jednu drugaricu. Reči koje su mi upućivali jedino su mogli da čuju od svojih roditelja, a ja sam se uvijek pitala zbog čega je to tako kada im ništa nažao nisam uradila. – pričala je pjevačica, pa nastavila:

Željela sam da budem kao oni, da se lijepo igramo i družimo. Nažalost, tek kad sam postigla nešto u životu, sjetili su se da postojim. Naravno, ne zamjeram im, sve razumijem, ali nije bilo prijatno ni meni ni mojoj majci. I ona je na svojoj koži mnogo puta čula uvrede upućene na svoj račun koje su je probadale kao mačem. Svima je izlazila u susret i pomagala koliko je mogla. Za svakog je imala lijepu riječ, a ljudi su je ogovarali iza leđa. Milion puta sam bila prisutna kada su je povrijeđivali. Poučena tim iskustvom i meni je često govorila kako ću i ja doživjeti da jednog dana o meni loše pričaju, ali da u tim situacijama samo okrenem glavu na drugu stranu i pravim se da ih ne primijećujem jer će me ta zloba samo povrijediti – kazala je ona jednom prilikom.

Iako, joj nisu uspomene iz škole u lijepom sjećanju, Prija je nastupala na školskim priredbama i društvenim događajima.

Od učešća u emisji “Zvezde Granda”, pa do ispunjenih arena svuda po regionu.

Nema mjesta u kom se trenutno ne priča o čuvenoj Priji, a nedavno su svi brujali o njenoj izjavi u kojoj je govorila o svom identitetu i porijeklu.

Istina je jedna i jedina, Prija je rođena u Somboru.

Kurir.rs