TRENUTAK KADA SU BUKVALNO SVI U TORINU USTALI DA SE POKLONE KRALJU: Đoković je bio u bezizlaznoj situaciji, a onda MAGIJA!( VIDEO)
Čista magija, tako bi se mogla nazvati igra Novaka Đokovića u polufinalu Završnog turnira u Torinu protiv Karlosa Alkaraza. Srpski as je poslije sat i 28 minuta igre slavio sa 6:3, 6:2 i prošao u finale gdje će za titulu igrati protiv Italijana Janika Sinera.

Vidjeli smo dosta fantastičnih poena u “Pala Alpituru”, ali posle jednog cijela dvorana se digla na noge. Bio je to poen za Đokovićev drugi brejk u drugom setu i vođstvo od 5:2. Alkaraz je bio u naletu, slao bombe u uglove, ali je Novak uspio sve da vrati i konačno dođe do boda.

 

 

(Kurir sport)

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));