Tri horoskopska znaka će se u 2024. godini VALJATI U NOVCU: Sve kockice im se konačno slažu
Astrologija nam može dati vrlo zanimljive odgovore na pitanja koja se tiče novca i novčanih transakcija, a najvažnije je imati dobro postavljenog Jupitera u natalnoj karti, na primjer u drugom i u osmom polju.

Tada je moguće imati sreće što se tiče novca ili imati dobre mogućnosti da pokrenemo sopstveni biznis i da zarađujemo dovoljno novca.

Postoje tri znaka koja imaju najviše sreće što se tiče novca, a to su Ovnovi, Rakovi i Škorpije, piše Luftika.

Ovan

Kada su u pitanju Ovnovi, oni imaju aktivno polje novca jer imaju sreću da se jako brzo adaptiraju na poslovne prilike i uvijek su u situaciji da lako im dolazi novac kroz druge ljude ili kroz saradnju sa ljudima iz inostranstva.

U narednih godinu dana otvaraju mi se jako dobre poslovne mogućnosti što se tiče novca i zarade naročito od januara do marta 2024. godine.

Rak

Kada je u pitanju Rak, njegova energija je jako posebna i Rakovi su veoma intuitivni pa sam novac i odnos prema novcu im je veoma specifičan što zapravo znači da rakovska energija je veoma primamljiva.

Ta primamljivost se odnosi na sklapanja dobrih poslova i mogućnosti da kroz partnerski odnos i saradnju sa drugim ljudima mogu da ostvare itekako velike poslovne prilike odnosno da pokrenu sopstvene poslove naročito do kraja ove godine i početkom sljedeće godine.

Škorpija

Kada su u pitanju Škorpije, njihovo polje novca je aktivirano kroz planetu Jupiter i to je najsretnija planeta koja može itekako da donese poslove koje idu kroz saradnju sa inostranstvom ili kroz poslove koji su vezani za druge ljude.

Škorpije su poprilično intuitivne i veoma strastvene kada nešto rade i unose svu svoju energiju kroz ono što rade, tako da novac im stiže upravo zbog njihovog zalaganja i zbog njihove posvećenost i onoga što rade.

Za njih je itekako dobar period od novembra 2023. do marta 2024., posebno važan period januar kada su mogući jako dobri poslovni potezi sa osobom u znaku Vodolije.