Trudnu Majku, 4 Dijeteta I Oca Gazda Istjerao Iz Satana Na Ulicu, Tragaju Za Smještaj: Porodica Ćirić Spavala Su U Kolima U Šumi!(VIDEO)

Porodica Ćirić, koja je u nedjelju izbačena iz stana nakon što im je stanodavac promjenio bravu jer je komšijama smetala dječja graja, našla je privremeni smještaj, pa su djeca nakon jedne noći provedene u kolima u Bojčinskoj šumi ponovo prespavala u toplom.

Kristijana Ćirić je u petom mjesecu trudnoće, a nju je sa suprugom i četvoro djece privremeno primio u svoj dom na Novom Beogradu deda njenog muža. Porodica i dalje pokušava da pronađe stan. Stanodavac ih je nakon dvije godine izbacio na ulicu, iako su uredno plaćali kiriju od 200 eura. Prema Kristijaninim tvrdnjama, nisu imali ugovor jer sprat na kojem su živjeli nije bio legalizovan.

Zahvalni smo dedi što nas je primio, tu smo dok se ne snađemo. Nadamo se da ćemo naći neki stan. Nama ne treba neko da nam na lijepe oči da da živimo i da ne plaćamo, mi to i ne očekujemo – poručila je Kristijana.

Stanodavac Sarić je prethodno rekao da su djecu ostavljali samu kod kuće i da su pravili probleme. Kristijana sve to negira.

 

 

– Zvali smo da uzmemo neke stvari iz stana, između ostalog i papire koje imam o trudnoći. Gazda je rekao da ne možemo i da je kirija od sada 300 eura. Djeca će sad malo duže putovati do škole i vrtića u Surčinu. Oni su još pod stresom i bude se noću, bitno je da se ne smrzavaju i da nisu gladna – rekla nam je Kristijana.

(zvor:Kurir.rs)