Tužne slike Vesne Pećanac, puno je gore nego što mislite! POMOĆ joj je potrebna- Njena sudbina naježit će sve (FOTO)

Mi ćemo sada da govorimo o Vesni Pećanac a sada se pojavila i njena slika na kojoj se jasno može vidjeti da ona odlazi na ručak u Narodnu kuhinju i govori se da joj je jako teško da je na rubu egzistencije a sada je povodom svega ovoga oglasio se i njen sin Petar. Ovo nije prvi put da se govori o tome koliko je stanje teško pogotov od trenutka od kako je njegov otac umro.

“Tragedija je počela 90.tih i zaista je bilo drugačije. Živko i ja smo poseban slučaj. Ima mnogo žrtava, neke su žrtve rara, tranzicije to jeste promjene društvenog života. Živkova krivica je ta jer je on bio najbolji u poslu. Nekima se uspjeh praštati ne može. Ako sam išta iz očevog primjera naučio jeste da postoji i tamna strana ljudske prirode i da je moćna. O tome govore i razni Živkovki filmovi.

On je dodao i da je jako potresen bio kada je vidio neke snimke,.

“Ona je sjedila u kihinji i tad aje razgovala sa patrijarhom. Sastanak je bio na visokom niovu. Ona nije u zavidnoj situaciji. U dugovima je do guše, svi je jure ali ona se snalazi kako zna i umije. Ne može sama ali se bori sama. Obraća se ljudima da joj pomognu ali nema nikog. Svi se pitaju gdje su kolege? Šta rade po tom pitanju političari?