"UPOZORAVAO NAS JE, ZAŠTO MU NIKO NIJE POMOGAO"? Metjuove posljednje objave LEDE KRV u žilama: Ovo je tako jezivo, molio je za pomoć
Svijet se oprašta od zvijezda serije ‘Prijatelji’, Metjua Perija (54), koji je iznenada preminuo u subotu u svojoj kući. Brojne zvijezde opraštaju se od svoga kolege, a posebnu pažnju privukle su njegove posljednje objave na društvenim mrežama.

Na posljednjoj fotografiji Metju Peri se opušta u svom đakuziju u Kaliforniji, samo pet dana prije nego što su izvori bliski glumcu rekli za DailyMail da je preminuo u dobi od 54 godine. Fotografirao se noću kako uživa sa slušalicama na ušima i gleda u grad.

 

Ali to nije sve. Metju Peri se posljednjih nedelja posebno aktivirao na Instagramu, a njegove objave uglavnom su bile vezane za lik skcinog junaka Betmena. Objavljivao je takođe šta jede, bundeve, mjesec, što inače nije bilo uobičajeno za njega. Betmenov znak, koji je bio motiv nekoliko njegovih fotografije inače je simbol za poziv u pomoć.

‘Nema potrebe da brinete, ja večeras pazim na ulice’, ‘Opustite se. Ja sam tu’, ‘Vidite li šta pokušavam da vam kažem’, neki su od opisa ispod fotki sada pokojnog glumca.

Fanovi pišu da su njegove posljednje objave bile ‘jasan poziv u pomoć’.

 

 Ovo je tako jezivo, molio je za pomoć – glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

– Upozoravao nas je. Zašto mu niko nije pomogao? – pitali su se fanovi.

– Niko ga nije ozbiljno shvatao – zaključili su.

Glumac je pronađen mrtav u svom domu, a prema pisanju stranih medija sumnja se na to da je preminuo od davljenja u kadi. Navodno je imao srčani zastoj.