Vico Zeljković se zahvalio Miloradu Dodiku zbog podrške: Osjećam se sretno…
Jučer je zvanično otvoren pomoćni teren Gradskog stadiona u banjaluci, a koji je izgrađen u sklopi projekta Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, na otvaranju je iskoristio priliku da se zahvali predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.

“U Banjoj Luci svečano otvoren je prvi teren u okviru projekta “Izgradnja devet terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj”. Hvala Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture, jer bez toga nema razvoja fudbala.”, rekao je Zeljković, a potom dodao:

“U narednom periodu pored ovih devet terena tražićemo mehanizam da se ovdje u Banjaluci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno. Vidjeli ste koliko je večeras ovdje bilo mladih fudbalera. Kada vidim da se večeras okupilo preko 700 djevojčica i dječaka mogu samo da budem ponosan. Ovo nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbala u Republici Srpskoj. Zaista se osjećam srećno i ispunjeno”

(N1)