VOZIO 6 KILOMETARA U SUPROTNOM SMJERU! Jezivi detalji s auto-puta gdje se dogodila stravična tragedija: Duž cijelog poteza vidljivi… (FOTO)
Cijela Srbija ostala je šokirana jučerašnjom saobraćajnom nesrećom kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan kao vozio “punto” brzom trakom u kontra smjeru!

Dejanu spasa nije bilo, a Nenad K. (40), koji se nalazio na mjestu suvozača je nakon nesreće prevezen na odjeljenje reanimacije u Urgentni centar. Dragoslava P. (30) koja je vozila kola marke “hjundai” u koji se Dejan zakucao, u svjesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.FOTO: RINGIER

Kada je procurio jezivi snimak nesreće svi su se pitali jedno – kako je do ovoga došlo? Pa se postavlja logično pitanje da li je Dejan uopšte znao šta radi, i ako jeste zašto je nastavio.

Reporteri “Blica” obišli su mjesto gdje se dogodila stravična nesreća.

Od mjesta kod Surčina, gdje je Dejan mogao da uđe u suprotnu traku na auto-putu pa do mjesta nesreće u visini Jakova, izmjerili su tačno šest kilometara!

Prema riječima reportera “Blica” sa lica mjesta skoro cijelom dužinom tog poteza vide se tragovi kočenja, a vjerovatno ljudi koji su u čudu i strahu samo pokušavali da spasu živu glavu od pomahnitalog vozača!

2l0k9kpturbxy8wyzliywe2n2y1njbizgrkztqxy2y2mthkywizmzbiyy5qcgerkwlnblaa3gabotaf

Mjesto gdje se “punto” koji je išao i konta smjeru zapalio nakon udesa 

FOTO: RINGIER

Kako kažu iskusni vozači, nije moguće da se on slučajno uključio u kontra smjer, već da je svjesno napravio prekršaj!

tlek9kpturbxy9lyty1zgfhodjlyje4mtayywmxnmiwmzc5mjm0mwq2ms5qcgerkwlnblaa3gabotaf

Isključenje kod Surčina udaljeno je malo više od 6 kilometara od mjesta nesreće

FOTO: RINGIER

“Fijat puno” kojim se sudario, a zatim i zapalio, Dejan je pokušao da proda, i to samo nekoliko dana prije nesreće.

aapk9kpturbxy80zdaynzjmmdg3njllmgflngfmngizy2u2otmwotvjmi5qcgerkwlnblaa3gabotaf

Prodavao auto u kom je poginuo za 700 eura

FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZEž

U sudaru automobila marke “fijat punto”, koji se kretao suprotnim smerom, i “hjundaija” na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povrijeđena.

Od siline udarca “fijat” se zapalio i izgorio, a policijski službenici utvrđuju sve činjenice i okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom.

Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Tako je prošle godine, saobraćajna policija identifikovala i privela vozača (27) “punta” koji je na auto-putu kod Novog Sada vozio u kontra smjeru.