Zaokret u ljubavi i pun novčanik u septembru: Grčki horoskop najavljuje novu energiju
Četiri znaka mogu da očekuju berićetan početak jeseni i pun novčanik u septembru 2023. ali i velike preokrete na ljubavnom planu

Ovan – Ares

Ares (Mars u rimskoj mitologiji) je grčki bog rata. On je najstariji sin Zevsa i Here, vatrenog i neukroćenog temperamenta. Slično Aresu i pripadnici znaka Ovna su pod direktnim uticajem Marsa, predvodnici po rođenju i sposbni za najveća djela. Septembar donosi novu energiju, za vas pozitivnu u svakom smislu. U septembru ćete biti fokusirani na posao i zaradu. „Ginućete“ na poslu, ali će to biti izdašno nagrađeno. Kada je u pitanju ljubav i partnerski odnosi, do 15. septembra kada se završava retrogradni ciklus Merkura pametnije da ne ulazite u rasprave posebno u isterivanje pravde onoga što vas tišti iz prošlosti. Drugi deo septembra

Blizanci – Hermes

Hermes (poznat kao Merkur u rimskoj mitologiji) je Zevsov sin, glasnik bogova, zaštitnik putnika, pastira, pa čak i lopova. Rođeni u znaku Blizanaca do polovine septembra neće znati gde je levo, a gdje desno zbog retrogradnog kretanja Merkura. Ovo se jedino ne odnosi na one pripadnike znaova koji u natalu imaju postavljenog retro Merkura, jer će oni procvjetati i sve će im ići od ruke. Druga polovina septembra za sve biće jedan od najuspešnijih perioda u godini u svakom smislu. Zvezde su vam nakolonjene i čega god da se latite to će se dobro završiti po vas. U ljubavi vas očekuju preokreti kakve niste mogli ni da sanjate.

Lav – Apolon

Apolon je jedan od omiljenih Zevsovih sinova, iscjelitelj i gatar, pokrovitelj umjetnika i zaštitnik rođenih u astrološkom znaku Lava. Poslije svih uspona i padova kroz koje ste prošli, došlo je vrijeme da se opustite i uživate u plodovima svog rada i punom novčaniku. Venera je ovog leta dugo ostala u vašem znaku donoseći vam lijepe vijesti kako na polju finansija tako i ljubavi. Kad 4. septembra Venera krene direktnim hodom mnogi Lavovi će uozbiljiti svoju vezu i raditi na proširenju porodice. Uživate u naklonosti zvijezda i iskoristite ovaj sjajan momenat za ispunjenje snova.

Zdravlje vam je solidno, samo nađite način da kanališete stres.

Vaga – Afrodita

Afrodita kojoj u rimskoj mitologiji odgovara Venera, je rođena iz morske pene, a boginja je ljubavi i ljjepote. Rođeni u ovom znaku treba da se raduju jer će u septembru imati razloge za to. Predstoji vam ostvarenje želja, obnova starog prijateljstva i rasplamsavanje strasti i emocija. Finansije su jako dobre, a imaćete priliku i za dodatnu zaradu ili ponudu za promjenu posla koja se ne odbija. Budite aktivni, druželjubivi i iskoristite darove neba koji vam stižu u septembru.