ZBOG ČEGA JE MAHIRA VEĆ NEKOLIKO DANA TOP TEMA U DRŽAVI: "Ne vidim u čemu je problem. Ništa ne radim pogrešno niti sam uradila išta pogrešno"
Mahira Ahmiš, žena čija je priča o brizi o teškom bolesnom suprugu dirnula državu, pa i region, udala se proteklog vikenda za Saladina Hajdarpašića.

Ona je to podijelila na društvenim mreža, a nakon toga je nastao pravi “bum” u javnosti.

Mahira je odjednom od heroine došla do toga da se našla na meti negativnih komentara na društvenim mrežama.

Mahiru su tokom razgovora za Source.ba portal pitali zbog čega je već nekoliko dana top tema komentara u državi.

“Upravo sam na jednom intervjuu maloprije rekla, zaista ne znam zašto sam top tema u zemlji niti želim da se bavim time zašto pojedini ljudi negativno komentarišu. Bitni su mi oni pozitivni i oni dobri komentari i dobri insani koji su razumom obdareni i koji znaju vrijednosti, moral i ono što je bitno i što je lijepo promovisati, a ovi drugi su svakako nebitni”, kaže Mahira na početku.

“Kod nas u Bosni i Hercegovini je sve oprostivo samo sreća i uspjeh ne, tako da to ništa više nije tabu tema. Ja ništa ne radim pogrešno, ništa nisam ni uradila pogrešno, ništa nisam uradila ni protiv zakona ni protiv šerijatskog Božijeg zakona tako da ne vidim u čemu je problem. Sigurno do mene nije (smijeh)”, rekla je Mahira.

“Upravo je i Vaša kolegica kazala da smo dotakli dno društva, u kakvom živimo i šta nam je sve za negativnog komentarisanja, nešto što je pozitivno i što se treba isticati, neka lijepa priča, a šta se, nažalost, potencira i kakve se priče potenciraju”, zaključila je u razgovoru Mahira Hajdarpašić.